Belediye Meclis Kararı Açıklaması 17.06.2010

Hüseyin GİRENES 09.06.2010
  ALANYA BELEDİYE MECLİSİNDEN GEÇEN MUTLU HABER

Alanya Belediye Meclisi 01.06.2010 tarihinde Kemal DERE başkanlığında toplanarak büyük bir karara imaza atmıştır.Alanya sınırları içerisinde aynı isimd
  USTALIK BELGESİ 24.05.2010
  Ustalık belgesi olmayan üyelerimizin MESLEKİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NE başvuruda bulundukları takdirde kendilerine yardımcı olunacaktır.Ayrıca 8 yıllık bağkuru dolmuş olan üyelerimize ustalık belgesi verilecektir. BİLGİ İÇİN TEL
  BİM DE GIDA ZEHİRLENMESİ 22.04.2010

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş METEOROLOJİ MAĞAZASI MÜDÜRLÜĞÜNE

ODAMIZDAN AÇILIŞA TEPKİ 31.03.2010

ÇELENKLİ PROTESTO
Alanya'da sayıları hızla artan zincir marketlerin açılmasına karşı olan Başkanımız Velittin Yenialp’in, dün A-101 Market'in açılış törenine siyah çelenk göndermesi dikkat çekti. Tören

Devamı için tıklayınız..

[««] [«] 1. 2. 3.. . . 33. 34. 35. 36. 37.